FR | NL

Greenlox waterdichtingsmembraan

Elke douchewand en vloer waterdicht in een handomdraai

Greenlox is een waterdichtingsmembraan uit polyethyleen
dat speciaal ontwikkeld werd om douchewanden en douchevloeren perfect waterdicht te maken.
 
Greenloxdoek kan eenvoudig met flex tegellijm gekleefd worden en een overlapping van 5 cm is voldoende om een waterdruk van 15 ton per m² te weerstaan !
 
Greenlox is de ideale waterdichting voor uw inloopdouche. Daarom ontwikkelde samen met Mydrain de «Greenlox Set voor Inloopdouche»  (zie info hiernaast)
 
 
Waterdichte garantie met Greenlox !
 
In vele oude en nieuwe woningen zijn er vochtproblemen in de badkamer. Elke vakman en doe-hetzelver wordt dan ook regelmatig geconfronteerd met
natte muren in en rond de douchecel.
 
De oorzaak ligt meestal niet bij een slechte plaatsing van de tegels maar bij een onvoldoende vochtbestendigheid van de ondergrond.
 
Zelfs indien er een grijze cementbezetting in de douche geplaatst is, zijn problemen NIET uitgesloten ! En dat is iets wat zelfs vaklui en architecten niet altijd weten.
 
Cementbezetting bevat meestal kalkstoffen waardoor de wanden nooit volledig waterdicht en vochtbestendig zijn.  Ondanks de ‘veilig ogende’ grijze cementkleur…
 
Dè oplossing voor al deze problemen is Greenlox. Dit is een barstoverbruggende afdichting uit zacht polyethyleen, dat aan beide zijden is voorzien van een speciaal vliesweefsel voor een doeltreffende verankering in de tegellijm.
 
Door het gebruik van Greenlox waterdichtingsmembraan zorgt u ervoor dat zelfs de meest poreuze wand een waterdicht geheel wordt !
 
Greenlox is de enige waterdichting die uw douche 100% garantie biedt !